• Lynhurtig levering
  • Fri fragt på ordre over 299 kr
  • 2 års garanti
  • Lynhurtig levering
  • Fri fragt på ordre over 299 kr
  • 2 års garanti

Returret

30 dages fuld returret

Hurtig levering

Bestil inden kl. 16:00

Danmarks førende

Danmarks bedste ladekabler

Kundeservice

Vi svarer inden for 3 timer

2 års garanti

Altid 2 års garanti på alt

Hurtig levering - bestil inden kl 16

EarPods – Alt du behøver at vide om Apples høretelefoner

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Apple EarPods er designikoner.

Lige siden iPod’en har Apple brugt deres veldesignede høretelefoner til at fremme deres brand og promovere deres produkter.

I dag lytter vi til oceaner af musik, podcasts, lydbøger og bruger dem også, når vi ser YouTube-videoer, snaps eller scroller igennem Instagram. Derfor er gode hovedtelefoner noget nær uundværlige, når du skal bruge din mobiltelefon.

Leder du efter EarPods? Eller vil du bare gerne lære mere om deres ikoniske design? 

Så skal du bare læse videre.

Hvad er Apple EarPods?

Apple EarPods er In-Ear hovedtelefoner, som du kobler til din iPhone. Du kan både få EarPods med jack og EarPods med Lightning.

Alle nyere EarPods har både mikrofon og en lille kontrolkapsel, der fungerer som en indbygget fjernbetjening, så du ikke skal have mobilen frem hver gang, du skal skrue op/ned eller tage et opkald.

I modsætning til traditionelle in-ear, eller øretelefoner, er EarPods designet med afsæt i ørets anatomiske opbygning. Det betyder, at de ofte er mere behagelige at bruge i længere tid. Deres form har også gjort, at du undgår for meget støj og forstyrrelser fra omverdenen, når du lytter til musik, podcasts, lydbøger eller ser en video.

Hvordan kobler man sin iPhone til sine Apple EarPods-høretelefoner?

Apple EarPods er enormt simpelt at koble til sin iPhone. Du skal bare putte dem i det rette stik. Så virker de med det samme.

Hvilket stik der passer til dine EarPods afhænger dog af din telefons alder.

I 2016 tog Apple et klart skridt i retning mod trådløse hovedtelefoner. De fjernede nemlig det traditionelle jackstik fra iPhone 7. Der har heller ikke været et jackstik i en eneste af deres senere modeller. 

Argumentet for at fjerne jackstikket var, at det hastigt var ved at blive forældet på grund af trådløse høretelefoner – og tilmed forhindrede Apple i at gøre telefonen støv- og vandtæt. Dette har en gran af sandhed i sig, da iPhone 7 var den første af Apples mobiler, der var certificeret IP67. Det betyder, at den var støvtæt og kunne klare at blive neddykket i vand i op til 30 minutter.

At fjerne jackstikket udløst dog også et mindre ramaskrig. Mange frygtede, at lydkvaliteten på trådløse hovedtelefoner ikke var høj nok endnu, og at de var nødt til at kassere ellers velfungerende hovedtelefoner til fordel for trådløse enheder.

Men selvom mange sidenhen har skiftet til trådløse hovedtelefoner, er det stadig muligt at bruge almindelige hovedtelefoner med din iPhone. Du skal bare bruge Lightning-stikket i stedet. Det kan du gøre ved at bruge hovedtelefoner, der i forvejen har et Lightning-kabel eller ved brug af en Lightning Adapter.

Med Lightning får du endda en bedre og fast forbindelse, så du ikke skal lide under lag eller andre forstyrrelser.

Hvordan adskiller de sig fra Apple AirPods?

AirPods er Apples trådløse hovedtelefoner.

EarPods derimod bruger altid et kabel. Det kan være enten et jack-kabel (hvis du har en ældre iPhone) eller Lightning-kabel.

AirPods har en lignende god lyd, men du slipper for risikoen for knækkede kabler eller at bruge fem minutter på at rulle dine hovedtelefoner ud, efter de har ligget i din lomme. Som bytte for disse bekvemmeligheder, skal du acceptere en batterilevetid på fem timer og risikoen for løse forbindelser.

AirPods bruger BlueTooth-teknologi til at transmittere lyd til og fra din iPhone. Det er en rimelig pålidelig teknologi, der dog stadig kan blive udsat for afbrydelser og tab af lyd pga. andre BlueTooth-enheder eller radiostøj.

Hvis du leder efter reserve-hovedtelefoner eller vil undgå tabte forbindelser og lydforsinkelser, er EarPods et oplagt valg.

Hvad er forskellen på AirPods og AirPods Pro?

Den største forskel på Apple Airpods og Apple AirPods Pro er den silikone prop, som sidder på AirPods Pro. Denne prop kommer i 3 størrelser, så man kan tilpasse den alt afhængig af størrelsens på ens øregang.

Udover silikone proppen, så ligger forskellen også i, at AirPods Pro har aktiv støjreduktion. Den aktive støjreduktion gør det muligt for dig at isolere alt støj, mens du lynhurtigt kan åbne op for udefrakommende lyd igen – stadig med høretelefonerne i øret.

Force Sensor

Force Sensor er navnet på den teknologi, som er indbygget i AirPods Pro. Teknologien registrerer, når du trykker på dine AirPods Pro, så du kan styre musik, aktiv støjreduktion og opkald, ved blot at berøre dine AirPods Pro på siden.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Luk menu