• Lynhurtig levering
  • Fri fragt på ordre over 299 kr
  • 2 års garanti
  • Lynhurtig levering
  • Fri fragt på ordre over 299 kr
  • 2 års garanti

Returret

30 dages fuld returret

Hurtig levering

Bestil inden kl. 16:00

Danmarks førende

Danmarks bedste ladekabler

Kundeservice

Vi svarer inden for 3 timer

2 års garanti

Altid 2 års garanti på alt

Hurtig levering - bestil inden kl 16

Huawei oplader – hvilken passer til min mobil?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Dit valg af Huawei oplader kan have en stor effekt på dit batteri – og hvor hurtigt du kan oplade din mobil. 

Huawei er en kinesisk mobilproducent, der de seneste år har haft et kæmpe fremstød på det danske marked. Firmaet blev grundlagt i 1987 af Ren Zhengfei, og var det første teleselskab, der fik en kontrakt med den kinesiske regering.

Huawei har produceret mobiltelefoner siden 2004. Både for dem selv og andre mærker, såsom Vodafone. Men det har især været deres egne smartphones, som har skabt opmærksomhed om det kinesiske mærke. Som mobilproducent har de udmærket sig i vesten ved at tilbyde et meget stort udvalg af mobiltelefoner – både pålidelige lavpris-modeller og high-end mobiler, der udnytter noget af det nyeste (og bedste) komponenter på markedet. At de er et relativt gammelt mobilselskab, betyder også, at de efterhånden har været igennem en del opladere.

Der kan være en enorm forskel på opladningshastigheden fra oplader til oplader for Huaweis mobiler. Derfor har vi udarbejdet denne korte guide til Huawei og deres forskellige opladere.

Hvilken Huawei oplader er kompatibel med min mobil?

De mest udbredte modeller bruger en USB-C Huawei oplader. Det har de gjort, stort set uden undtagelse, siden 2016.

Dette betyder, at alle de mest udbredte modeller i Danmark, heriblandt P9, P10 og frem, anvender den samme opladertype, du kender fra blandt andet nyere MacBooks. USB-C er den nye standard for opladerkabler, og er ultrahurtig. Du vil derfor typisk kunne oplade din Huawei-mobil fra 0% til 50% på under en halv time.

Det er takket være den teknologi, som Huawei kalder for SuperCharge.

Trådløs eller SuperCharge oplader?

Når du køber en Huawei oplader, skal du først og fremmest beslutte dig for hvilket behov, den skal dække. Lidt for simpelt, står dit valg mellem en langsom, men trådløs opladning eller en lynhurtig opladning.

QI-opladning

Trådløse oplader bliver mere og mere udbredte i dag, takket være populariseringen af QI-teknologi. Det er en trådløs opladning, der fungerer ved, at du lægger din mobil på en pude, oplader din telefonen via magnetisk induktion. QI virker fint, men hvis du bruger din mobil meget i løbet af dagen, vil en QI-oplader som regel ikke være ideel. Den er nemlig meget ret langsom sammenlignet med bare en helt almindelig trådet oplader.

QI egner sig derfor bedst som en oplader til dit natbord. Hvis du alligevel sover de anbefalede syv-ni timer om natten, er det tid nok for din Huawei at gå fra 0 til 100%.

Huawei SuperCharge oplader

Du kan også vælge en væg- eller biloplader med hurtig opladning. Hos Huawei kaldes dette for SuperCharge. 

SuperCharge kræver en USB-C oplader og opladerkabel. Men derudover ligger størstedelen af arbejdet i selve mobilens design.

SuperCharge giver dig, ifølge HomeTop, den absolut hurtigste opladning ud af alle Fast Charging-teknologierne. Det betyder, at Huawei slog Apple, OnePlus, Samsung og fem andre mobilproducenter i opladningshastighed. SuperCharge var næsten en time hurtigere til at oplade et næsten identisk batteri end for eksempel Apples iPhones.

Har du brug for en mobil, der holder på strømmen og hurtigt lader op, er Huawei derfor det oplagte valg for dig.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Luk menu