• Lynhurtig levering
  • Fri fragt på ordre over 299 kr
  • 2 års garanti
  • Lynhurtig levering
  • Fri fragt på ordre over 299 kr
  • 2 års garanti

Returret

30 dages fuld returret

Hurtig levering

Bestil inden kl. 16:00

Danmarks førende

Danmarks bedste ladekabler

Kundeservice

Vi svarer inden for 3 timer

2 års garanti

Altid 2 års garanti på alt

Hurtig levering - bestil inden kl 16

Hvilken Samsung oplader skal jeg vælge?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Opladning er ikke det mest sindsoprivende, du laver med din Samsung-telefon. Men et godt batteri og en hurtig oplader, er fuldkommen essentielt for at du kan få mest muligt ud af din Samsung.

Derfor har vi lavet denne korte guide til hvordan opladningstyper, opladningshastigheder og hvordan du finder den Samsung oplader, der tjener dine behov bedst.

Hvilken Samsung oplader er kompatibel med min mobil?

Når du skal købe en ny oplader, skal du først og fremmest sikre, at den passer sammen med din Samsung. Ikke alle af deres modeller har samme opladerport.

Alle nyere Samsung-mobiler bruger USB-C. Den har en oval hovedform, som kan vendes begge veje. De følgende modeller har USB-C:

  • Galaxy S: S8, S8+, S9, S9+, S10e, S10 og S10+
  • Galaxy Note: Note8 og Note9

Har du et lidt ældre telefon, har den også ofte en ældre type USB-port, nemlig Micro USB-B. Micro USB-B har et hoved formet som en trapez. Det vil du kunne se, hvis du ejer en af de følgende modeller:

  • Galaxy S: S5, S6, S6 Edge, S7 og S7 Edge
  • Galaxy Note: Note5 og Note6
  • Galaxy J: J3 og J7

USB-C er den nye standard for opladning af mobiltelefoner. Det betyder, at hvis du til fremtiden er på besøg hos en ven eller på anden vis langt fra din egen oplader, vil du højst sandsynligt kunne låne deres – også selvom de ejer en iPhone, en Huawei eller en anden smartphone fra et af de større mærker.

Samsung hurtig oplader

USB-C er væsentlig hurtigere end Micro USB. Hvor de gamle USB-opladere og kabler kan levere omkring 4,5W. kan en USB-C gå hele vejen om til 100W (så længe at dit batteri kan tage det.)

Mobiler kræver generelt ikke særlig meget strøm. Derfor er deres batterier også ofte designet til en lavere spænding. De fleste mobil vil derfor automatisk vælge den lavest mulige spænding. Men i forlængelse af at mobilbatterier bliver bedre og bedre, kan de også holde til mere – både mere strøm og en højere spænding.

FastCharge er en måde, hvorpå du kan oplade din Samsung hurtigere, uden at batteriet lider overlast. Det betyder, at du typisk kan gå fra 0% til 50% på under en halv time. Hvis du er nysgerrig, kan du læse mere om, hvordan FastCharging fungerer her.

Hvis du bruger en oplader med FastCharge, vil din mobil automatisk slå over. Men hvis du har brug for at tænde FastCharging manuel, kan du også gøre det. Du skal bare gå ind i “Indstillinger/Device Care/Batteri/Flere indstillinger.”

Trådløs Samsung oplader

Med visse Samsung-mobiler, har du også mulighed for at oplade trådløst.

Den såkaldt QI-charging er en nyere teknologi, der ved hjælp af elektromagnetisme oplader din mobil, når du lægger den fladt ned på en opladerplade. De fleste nyere Samsung-mobiler har den funktion indbygget i mobilen, men det er også muligt at tilkøbe en adapter.

Ulempen ved QI er, at den er væsentlig langsommere end selv en traditionel opladning. Men hvis du kun bruger den til at oplade din mobil, mens du sover, kan det være en fin oplader til natbordet. QI er for tiden meget populært, og det egner sig godt som gave til manden, der har alt.

Powerbank – strøm on-the-go?

Hvis du ofte oplever, at du løber tør for strøm på steder, hvor du er langt fra en stikkontakt, kan en powerbank løse mange af dine problemer.

Fordelen ved en powerbank er, at du kan oplade din Samsung hvor som helst og når som helst. Vores powerbanks vil passe godt i din taske, men også din inderlomme. Derudover kan du få den med op til 10.000mAh. Du vil kunne oplade din mobil op til fem gange, afhængig af din model, før powerbanken selv får brug for strøm.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Luk menu