• Lynhurtig levering
  • Fri fragt på ordre over 299 kr
  • 2 års garanti
  • Lynhurtig levering
  • Fri fragt på ordre over 299 kr
  • 2 års garanti

Returret

30 dages fuld returret

Hurtig levering

Bestil inden kl. 16:00

Danmarks førende

Danmarks bedste ladekabler

Kundeservice

Vi svarer inden for 3 timer

2 års garanti

Altid 2 års garanti på alt

Hurtig levering - bestil inden kl 16

iPhone 11 får måske endelig opladning gennem USB C

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

En rapport for et par uger siden påstod, at den nye iPhone 11 vil sendes med en 18W oplader i boksen, som måske er det mest spændende iPhone 11 rygte hidtil. USB C opladeren er indtil nu kun set (hos Apple) i deres iPad Pros og i de nyere MacBooks, der angiveligt fungerer rigtigt godt. Men hvordan vil det fungere på en iPhone? I dette indlæg vil vi gennemgå fordele og ulemper ved den nye form for opladning.

Et fornyet Apple

Rygtet bliver kædet sammen med det faktum, at Apple har valgt at splitte det traditionelle iTunes op i tre. Apple Music, Apple TV og Apple Podcasts apps. Dette betyder også, at den fremtidige sikkerhedskopi kommer til at foregå anderledes. Det forventes, at synkroniseringen fremover vil ske igennem Finder, og det er også her, at rygtet om USB C er opstået. Indikationen skete nemlig igennem et lækket billede af opsætningen af den nye iPhone. Grafikken nedenfor indikerer nemlig både, at opladertypen er USB C, og at sykroniseringen vil foregå igennem Finder.

Et rygte og et læk af denne type billeder kan selvfølgelig aldrig garantere, at Apple ender med at ændre oplader-stikket. Men meget tyder altså på det.

Hvad er USB C?

USB C er en standard connector, der bruges til at transmittere både data og strøm på ét enkelt kable. Ideen bag denne type indgang er altså ganske simpel, som du måske kender fra de andre USB typer.

usb

Fordele ved den nye type opladning

Der er mange gode grunde til, at Apple definitivt bør skifte deres traditionelle Lightning kabel ud med USB C kabler. Først og fremmest er det langt mere kraftfuldt at oplade via denne type USB. Derfor kan man blandt andet se frem til, at ens iPhone bliver opladet væsentligt hurtigere. De seneste iPhone modeller oplades via Lightning kablet, som i den seneste version tilbydes med 5W. Disse opladere estimeres til at kunne lade en iPhone op til 50% på ca. en halv time. Dette er i sig selv imponerende, men så skal man forestille sig, hvad et 18W kabel er i stand til. Det nye oplader-stik vil altså kunne tilbyde det, hvilket må antages at være den absolut største fordel.

Ulemper

Den helt store ulempe ligger i, at der findes mange billige og dårligere alternativer for oplader-stikket. Der er faktisk stor forskel på de forskellige typer oplader-stik fra USB C. En ingeniør fra Google, Benson Leung, har tidligere været ude og teste netop dette. Her fandt han også frem til de store forskellige, der kan være fra et sub-standard kabel til et kabel af højere kvalitet. Det kan være meget skadende for batteriet i en iPhone, hvis man ikke bruger det USB C, som det er kompatibelt med.

USB C kabler hos Mobilopladere.dk

Her på Mobilopladere.dk tilbyder vi allerede USB C kabler, der er kompatible til Apples produkter. De er udviklet af Apple, og ydermere kan vi tilbyde dem til en ganske konkurrencedygtig pris. Vi kommer naturligvis også til at tilbyde den nye iPhone 11, når den udkommer, og vi kommer også til at tilbyde de nye kabler, der sandsynligvis vil følge med i den nye iPhone 11 boks. Meget tyder dog også på, at Apple vil fastholde Lightning høretelefonerne, og derfor rygtes det også, at der vil medfølge en Lightning til USB C converter i boksen.

Har du spørgsmål til USB typer eller andre mobiloplader, vil vi se frem til at betjene dig. Vi tilbyder hurtig levering og de bedste mobilopladere til din mobiltelefon.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Luk menu