• Lynhurtig levering
  • Fri fragt på ordre over 299 kr
  • 2 års garanti
  • Lynhurtig levering
  • Fri fragt på ordre over 299 kr
  • 2 års garanti

Returret

30 dages fuld returret

Hurtig levering

Bestil inden kl. 16:00

Danmarks førende

Danmarks bedste ladekabler

Kundeservice

Vi svarer inden for 3 timer

2 års garanti

Altid 2 års garanti på alt

Hurtig levering - bestil inden kl 16

Min iPhone vil ikke tænde – 4 hurtige måder at genoplive din mobil på

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vil din iPhone ikke tænde?

Det kan der være en række årsager til, at din mobil er gået sort og nægter at reagere, når du prøver at tænde den.

I denne artikel gennemgår vi fire af de mest udbredte problemer – og hvordan du løser dem på under to minutter. Hvis de ikke hjælper, kan det være nødvendigt at sende din iPhone til reparation.

Hvis din iPhone ikke vil tænde – problemer (og løsninger)

1. Software

Du kan sjældent vide om, din iPhone nægter at tænde, fordi der er problemer med Apples software eller seneste opdatering. 

Flere brugere har over de 10+ år, som iPhonen har været på markedet, oplevet, at deres telefoner går ud eller nægter at starte op under eller efter en softwareopdatering.

Der kan være to løsninger på dette problem:

  • Genstart din iPhone
  • … eller vent fem minutter

Du bør først forsøge at genstarte din iPhone. Det afhænger af din model, hvordan det skal gøres. Du kan læse mere om, hvordan man tvinger en iPhone til at genstarte sig selv her.

Hvis din iPhone er i færd med at opdatere sig selv, vil der være tider, hvor skærmen ikke vil tænde. Men det betyder ikke, at den ikke arbejder. Hvis du venter fem minutter og den stadig ikke vil tænde, ligger problemet højst sandsynligt et andet sted.

2. Lavt eller dødt batteri

Hvis batteriet er gået ud, vil din mobil slukke sig selv.

Det ved du naturligvis godt. Men nogle gange kan din batteri været drænet hurtigere end forventet.

Løsning er at oplade dit batteri – og lade telefonen bliver i opladeren, når du prøver at tænde den.

Det er relativt nemt at tjekke, hvorvidt din telefon er gået ud – eller decideret ikke vil tænde – mens den er i opladeren. Hvis skærmen efter et par sekunder viser et lavt batteri-symbol, kan der være andre problemer.

Her er det også en god idé lige at tjekke ladestikket. Det kan nemlig være, at din telefon ikke kan lade – og derfor er gået ud.

3. Dårlig oplader eller knækket ledning

En defekt oplader kan beskadige dit batteri – eller bare ikke oplade din mobil.

Hvis problemet ligger her, er der en simpel løsning:

  • Skift opladeren
  • Eller skift lightning-kablet

Hos Mobilopladere.dk har vi kun MFi-certificerede iPhone opladere, samt MFi-certificerede Lightning-kabler i flere længder

MFi står for “Made for iPhone”, og er en certificeringsordning, hvor Apple går ind og godkender de enkelte produkter. Det betyder, at de løbende bliver testet for at sikre, at de lever op til Apples strikse kvalitetskrav.

Hvis dette ikke løser problemet, og batteriet er blevet beskadiget, kan det blive nødvendigt med en udskiftning hos en professionel.

4. Temperatur

Meget varme eller kulde kan også forhindre din iPhone i at tænde.

Det er, fordi et iPhone-batteri har det bedst mellem 0° og 35°. Hvis temperaturen er for høj, skal batteriet yde mere for at nedkøle sin processor – og hvis den er for lav, skal batteriet bruge mere strøm for at levere den nødvendige energi til resten af mobilen.

Det er også derfor, du til tider vil opleve, at din telefon går ud, når du er udenfor om vinteren, eller hvis du sidder i en varm bil om sommeren.

Løsningen er at sænke eller hæve temperaturen, så du rammer et behageligt leje for telefonen. Hvis det er for koldt, kan du varme din iPhone i lommen eller under din jakke. 

Hvis det derimod er for varmt, bør du tage den ind i skyggen og lade den langsomt køle af. 
Det er vigtigt, at du ikke udsætter din telefon for store temperaturudsving. Det kan nemlig skade den over tid. Du bør derfor ikke bruge vand eller et køleskab til at sænke dens temperatur.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Luk menu