• Lynhurtig levering
  • Fri fragt på ordre over 299 kr
  • 2 års garanti
  • Lynhurtig levering
  • Fri fragt på ordre over 299 kr
  • 2 års garanti

Returret

30 dages fuld returret

Hurtig levering

Bestil inden kl. 16:00

Danmarks førende

Danmarks bedste ladekabler

Kundeservice

Vi svarer inden for 3 timer

2 års garanti

Altid 2 års garanti på alt

Hurtig levering - bestil inden kl 16

Oplader til iPhone 11 – Hvilken virker bedst?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Den nye iPhone 11 er netop landet på de danske gader! Og du vil sikkert gerne have den hurtigste og mest effektive oplader til din iPhone 11.

Det kan umiddelbart lyde indlysende, men ifølge Tom’s Guide, får du netop ikke en oplader med Fast Charging med, når du køber en almindelig iPhone 11. Det er kun, hvis du investerer i en iPhone 11 Pro eller iPhone 11 Pro Max.

Vi har derfor lavet en kort guide til opladning af iPhones, Fast Charging og hvordan du finder den bedste oplader til din iPhone 11.

oplader til iphone 11

Oplader til iPhone 11 – fra 0 til 50% på under 30 minutter

Med den rette iPhone oplader kan du oplade din telefon fra 0 til 50% på under en halv time.

Alle nyere iPhones er nemlig udstyret med Fast Charging-teknologi. Fast Charging er en nyere funktion i din mobil, der tillader, at din mobil håndterer mange flere watts end før. Det giver dig en betydelig hurtigere opladning, uanset om du bruger et vægstik eller en powerbank.

Den hurtigere opladning kræver dog først, at du har en oplader, der fungerer med Fast Charging.

Hos Mobilopladere kan du købe din egen iPhone hurtig oplader, så du er garanteret en hurtigt mulige opladning. Hvis du hellere vil sammensætte en selv, kræver det kun en 18W Adapter (som dem du finder i iPads) og et Lightning til USB-C kabel.

Kan jeg bruge min gamle oplader til iPhone 11?

Du kan stadig bruge din gamle iPhone oplader.

Så hvis du er desperat efter et par ekstra procenter, kan den sagtens gå an. Du vil dog ikke få det fulde udbytte af Fast Charging.

De fleste ældre iPhoneopladere er på 5W. Det betyder, at den godt kan producere de nødvendige mængder strøm til Fast Charging, men den kan ikke levere dem. Den kan simpelthen ikke overføre strøm fra vægstikket eller powerbanken til din mobil hurtigt nok. Alle opladere har nemlig en Charge Controller, der er designet til at beskytte din mobil mod overbelastning. iPhone opladere på 5W er derfor indstillet til de ældre modeller, der alligevel ikke kunne håndtere den hurtigere opladning.

Den iPhone oplader, du får med, når du køber en iPhone 11 Pro eller Pro Max, er på 18W. Det er standarden for Fast Charging af Apples mobiler.

Kan jeg bruge en trådløs oplader til min iPhone 11?

Det er også muligt at oplade din iPhone med den trådløse oplader-teknologi, Qi. 

Qi-opladning bruger elektromagnetisme til at overføre strøm fra en opladerplade til din mobil. Det gør den ved, at en induktionsspole afgiver et vekslende elektromagnetisk felt, der bliver opfanger af dit batteri og derefter omdannet til strøm.

Trådløs opladning er dog noget langsommere end opladning med selv et gammelt Lightning-kabel, så det egner sig bedst til situationer, hvor du ikke skal tjekke din telefon ofte. Du vil derfor få det bedste udbytte af dem i soveværelset, hvor de frit kan ligge og oplade i 7-8 timer.

Det nye iPhone 11 batteri – Hvad kan det?

Batteriet i en iPhone 11 er Apples hidtil bedste.

Batteriet i en iPhone 11 er på op til 3.969 mAh. Afhængig af modellen (11, Pro eller Pro Max), er batteriet næsten 25% større sammenlignet med sidste års iPhone XS-serie. 

Men det er ikke kun størrelsen, der har gjort iPhone 11 bedre til at holde på strømmen. Det har også været gennemgribende forbedringer af processoren og displayet. Det har gjort, at den nye mobil kan holde strøm i to til fire ekstra timer, sammenlignet med den forrige model.

En iPhone 11 Max holder strøm i 12 til 14 timer ved varigt brug. Du kan derfor tjekke Facebook, lytte til musik, spille spil, synkronisere med DropBox og læse artikler på nettet, uden at skulle bekymre dig om, du er langt fra en vægoplader eller din powerbank.

Det forbedrede batteri har også været en nødvendighed. 

Apple har tidligere fået kritik for, at deres telefoner har haft en kortere batterilevetid sammenlignet med mange af deres konkurrenter, såsom Samsung og Sony. Det har også haft den konsekvens, at iPhone-brugere oftere har været nødt til at lade deres telefoner op i løbet af en allerede travl hverdag. Den vane er Apple nu med til at bryde med iPhone 11.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Luk menu