• Lynhurtig levering
  • Fri fragt på ordre over 299 kr
  • 2 års garanti
  • Lynhurtig levering
  • Fri fragt på ordre over 299 kr
  • 2 års garanti

Returret

30 dages fuld returret

Hurtig levering

Bestil inden kl. 16:00

Danmarks førende

Danmarks bedste ladekabler

Kundeservice

Vi svarer inden for 3 timer

2 års garanti

Altid 2 års garanti på alt

Hurtig levering - bestil inden kl 16

Sådan finder du en god Apple oplader

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Hvis du er på jagt efter en god og pålidelig Apple oplader, kan du altid finde den hos Mobilopladere.dk. Vi har et bredt udvalg af opladere, der tilbyder alt fra Fast Charging til billadning til USB-C.

Men hvordan vurderer vi, at vores opladere er blandt de bedste? Og hvad skal du som kunde især holde øje med, når du køber en oplader til din iPhone, iPad eller MacBook?

Vi har kastet os ud i at afdække præcis, hvad en Apple oplader skal kunne – og hvilke krav og kriterier, den absolut skal kunne leve op til.

1. Brug den rigtige Apple oplader til den rette model

Først og fremmest skal du sikre dig, at du køber den MacBook-, iPad- eller iPhone oplader, der passer til din model. 

Det kan lyde simpelt, men i realiteten kan der være lidt mere at holde styr på end bare pasformen på opladerens hoved. Det er dog her, vi starter.

Hovedet på din oplader skal passe til indgangen på din iPhone, tablet eller computer. 

Alle nyere iPhones i dag bruger Lightning-kabel. Det er et fladt hoved med otte små guld connectorer på hver side. Kablet kan også vendes begge veje. MacBooks og iPads derimod kan havde brug for flere forskellige slags opladere, afhængig af model og alder. iPads og MacBooks er dog ved at overgå til USB-C, så i fremtiden bør du ikke skulle kæmpe med at holde styr på hvilken oplader, der går til hvilken enhed. Og så kan du, uden problemer, smide din oplader i tasken eller muleposen på vej ud af døren – helt uden at skulle bekymre dig om at have pakket den rigtige oplader.

2. Er den hurtig nok?

Du skal også bruge en Apple oplader, der har den rette strømspænding. 

Hvis du vælger en oplader med en lavere spænding, vil den også oplade langsommere. Har den derimod en for høj spænding, kan det slide på batteriet. I værste tilfælde kan du også opleve, at din iPhone eller enhed bliver uhensigtsmæssigt varm. 

Apple har dog flere sikkerhedsprotokoller, der beskytter din mobil mod at lide overlast af en for kraftig spænding.

3. Bruger du det rette kabel?

Du kan også opleve at få en langsom opladning, selvom selve opladeren er hurtig nok – eller endda også har Fast Charging. Her vil problemet typisk ligge i kablet.

Kabler er nemlig ikke skabt lige. Nogle af dem kører stadig på USB 2.0., selvom de har et USB-C-hoved.

4. Er din Apple oplader farlig?

I det seneste år, har der været flere undersøgelser og avisartikler om farlige mobilopladere.

Det kan være noget så simpelt, som at den går i stykker, før garantien udløber. Men det kan i værste tilfælde også være, at din Apple oplader bryder i brand, fordi den ikke er lavet af selvslukkende plastik eller der er for lille sikkerhedsafstand mellem de forskellige elektroniske dele.

Ifølge DR, har Sikkerhedsstyrelsen løbende lavet stikprøver på over 75 opladere fra flere forskellige producenter de sidste tre år. Det viste sig, at over 40% af opladerne var farlige eller havde alvorlige fabriksfejl. Opladerne var derfor nødt til at blive tilbagekaldt, og flere af forhandlerne, både små webshops og store butikskæder, var nødt til at undskylde til deres kunder.

Det er derfor en god idé at undersøge mærket først, og sikre, at den lever op til de europæiske sikkerhedskrav. Det kan du gøre ved at undersøge produktet først – i virkeligheden og på nettet. Du kan også slå det op i Sikkerhedsstyrelsens database over farlig forbrugervarer.

Hos Mobilopladere sælger vi kun mobil-, tablet- og computeropladere, der opfylder ALLE europæiske krav. Det betyder, at vores produkter ikke kun har en CE-mærkning, men også FCC- og RoHs-certifikater. Derudover køber vi kun opladere fra producenter, der ikke har et produkt, som har optrådt i Sikkerhedsstyrelsens database over farlige produkter.

Generelt råd

Generelt er det altid en god ide at sammenligne de forskellige produkter, når det kommer til at finde mobil eller vælge mobilabonnement. Her er det dog vigtigt, at du ved hvilken oplader, som passer til netop din iPhone. Hermed får du den bedste opladning.

Så skulle du være godt klædt på til at vælge din nye Apple oplader.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Luk menu