• Lynhurtig levering
 • Fri fragt på ordre over 299 kr
 • 2 års garanti
 • Lynhurtig levering
 • Fri fragt på ordre over 299 kr
 • 2 års garanti

Returret

30 dages fuld returret

Hurtig levering

Bestil inden kl. 16:00

Danmarks førende

Danmarks bedste ladekabler

Kundeservice

Vi svarer inden for 3 timer

2 års garanti

Altid 2 års garanti på alt

Hurtig levering - bestil inden kl 16

Sådan oplader du din iPhone hurtigt med en powerbank

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
oplad hurtigt med en powerbank

En powerbank er det bedste våben i dit arsenal, hvis du aldrig vil løbe tør for strøm.

Det er aldrig fedt at løbe tør for strøm. Især ikke, når du venter et vigtigt opkald, sidder i offentlig transport eller bare lige skal nå at se de sidste altafgørende minutter af en live fodboldkamp på mobilen.

Heldigvis er der nogle tips og tricks, du kan bruge, hvis du hurtigt vil have dit strøm-ikon på mobilen til at gå fra rødt til grønt. Vi har derfor samlet de tre bedste teknikker til at oplade din mobil i en fart.

1. Brug det rigtige USB- eller lightning-kabel til din Powerbank

Tre ting bestemmer, hvor hurtigt du kan oplade din mobil. Det er din mobil, dit kabel og din strømkilde.

Strømkapaciteten på din iPhone

Når det kommer til iPhones har de enkelte enheder væsentlig forskellige strømkapaciteter.

 • iPhone X: 2.716 mAh
 • iPhone 8 Plus: 2.675 mAh
 • iPhone 8: 1.821 mAh
 • iPhone 7 Plus: 2.900 mAh
 • iPhone 7: 1.960 mAh
 • iPhone SE: 1.624 mAh

Din mobil kan du ikke gøre så meget ved. Men du kan vælge et godt kabel og en pålidelig powerbank.

Opladerkabel til din powerbank

Kablet dikterer, hvor meget strøm, der kan overføres i minuttet til din mobil. Det er uanset om du bruger en iPhone oplader eller en powerbank. Det rigtige kabel kan gøre forskellen mellem 30 minutter og halvanden time.

Det du skal holde øje med er, hvorvidt kablet er USB 2.0, 3.0, 3.1. eller USB-C.

Et opladerkabel med USB 2.0. giver dig cirka 500mA (milliampere) i timen. Det betyder, at du kan lade en iPhone X fuldt op på lidt under seks timer eller en iPhone 7 på cirka fire timer. De fleste opladerkabler i dag er dog noget bedre.

Et kabel med USB 3.0. og 3.1. giver dig 900mA i timen. Det er næsten dobbelt så hurtigt som med USB 2.0.

USB-C, den nye standard inden for USB-kabler, kan levere mellem 1500mA til 3000mA i timen. Det betyder, at du kan oplade din iPhone X fra 0 til 50% på cirka 30 minutter.

2. Brug den korrekte strømspænding på din powerbank

Ikke alle powerbanks er ens. Mange af de nyere modeller, inklusiv vores Xiaomi PowerBank 10000 mAh, tilbyder fast charging.

Hvor andre modeller gør det ved at have en hurtig og en “langsom” USB-port, er vores powerbank opsat sådan, så du kan bruge begge USB-porte på samme vis.

Hvis du gerne vil have en langsom opladning (f.eks. hvis du vil oplade noget med en lav strømkapacitet såsom dine trådløse hovedtelefoner), skal du bare trykke to gange på strømknappen.

Hvis du oplader en enhed med lav strømkapacitet med fast charging, skal du dog ikke bekymre dig. En Xiaomi Powerbank har flere sikkerhedsfunktioner, der beskytter enheden fra at blive overophedet eller belastet af den højere spænding.

3. Sluk mobilen – eller sæt den på flytilstand

Det tredje trick er fuldstændig lavpraktisk. Sluk din mobil. 

Når din mobil er tændt, mens du oplader, vil den automatisk bruge noget strøm. Det gælder også, hvis den er i standby eller du ikke bruger den. Er det nødvendigt for dig at kunne bruge den, mens du oplader, kan du også lukke ned for de programmer, du ikke bruger.

På en iPhone gør du det via appskifteren. Den finder du på en iPhone 8 eller ældre ved at trykke to gange på hjem-knappen. På iPhone X skal du swipe op og holde din finger nede på bunden af skærmen. Herefter skal du bare swipe op på de programmer, du ikke bruger.

Du kan også tænde på energibesparelse eller sætte den på flyfunktion. Jo færre apps eller funktioner, der er aktive, jo mindre strøm, bruger din mobil. Det betyder, at du lader hurtigere op.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Luk menu